• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Koncern

Hør omkring vores koncern

Fartskriver Danmark / FD Parts A/S

Vi er markedsledende på vores områder og tilbyder forskellige tekniske løsninger og produkter primært til transportbranchen.

Forretningsområderne er; bilinstrumenter som fartskrivere, alkolåse og mobile kommunikationssystemer samt advarselslys og værktøj.

Fartskriver Danmark er kendt for: Viden - Kvalitet - Service

Vision

Vision
Med engagement, kompetence, tjenester og rigtige produkter, skal vi gøre vore kunders transportløsninger til de mest effektive i Norden.

Forretningsidé
Fartskriver Gruppen skal bidrage til at kunden opnår effektiv transport, høj produktivitet, og en sikker og god udnyttelse af sine transportløsninger på vejen.

Fartskriver Gruppen skal være en totalleverandør af løsninger, produkter og et ledende kompetencecenter for transportbranchen.

Job hos Fartskriver Danmark A/S

Job og karriere
Hos Fartskriver er vi glade for talentfulde, entusiastiske, nysgerrige, initiativrige, og innovative medarbejdere med stærke faglige kompetencer og lyst til at gøre en indsats for holdet.

Vi søger...

Vi søger pt. en ny teknisk rådgiver til vores VDO fartskriver team.
Læs stillingsopslaget her:
Teknisk rådgiver til VDO & Flådestyring

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..