• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Koncern

Hør omkring vores koncern

Koncernen Fartskriver Gruppen

Fartskriver Gruppen er markedsledende på sine områder og tilbyder forskellige tekniske løsninger og produkter primært til transportbranchen.

Forretningsområderne er; bilinstrumenter som fartskrivere, alkolåse og mobile kommunikationssystemer samt advarselslys og værktøj.

Fartskriver AS er kendt for: Kundskab - Kvalitet - Service
Vi har et landsomfattende forhandler- og servicenet i Norge, Finland, Danmark og Estland med over 400 forhandlere. Ved indgangen til 2013 har Fartskriver AS over 30.000 aktive brugere. Vi er etableret i alle nordiske lande og vi har 7 selskaber fordelt på 8 lande.

Fartskriver AS blev første gang registreret 15.11.1955, og har altid haft en stærk økonomi og en meget stærk markedsposition.

Vision

Vision
Med engagement, kompetence, tjenester og rigtige produkter, skal vi gøre vore kunders transportløsninger til de mest effektive i Norden.

Forretningsidé
Fartskriver Gruppen skal bidrage til at kunden opnår effektiv transport, høj produktivitet, og en sikker og god udnyttelse af sine transportløsninger på vejen.

Fartskriver Gruppen skal være en totalleverandør af løsninger, produkter og et ledende kompetencecenter for transportbranchen.

Job hos Fartskriver Danmark A/S

Job og karriere
Hos Fartskriver er vi glade for talentfulde, entusiastiske, nysgerrige, initiativrige, og innovative medarbejdere med stærke faglige kompetencer og lyst til at gøre en indsats for holdet.

Vi søger...

Vi har pt. ingen åbne stillinger - Men vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..