• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

 

persondata politik

mere om vores persondatapolitik

TIS-Web databehandleraftale 2018

TIS-Web databehandleraftale 2018

TIS-Web databehandleraftale 2018

Hent vores databehandleraftale for TIS-Web:
TIS-Web databehandleraftale

Pdf'en kan udfyldes med firmaoplysninger og indsendes til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for underskrivelse.

Persondatapolitik generelt

Persondatapolitik generelt

Persondatapolitik generelt

For at kunne indgå aftale med FD Parts A/S, registrerer og gemmer vi følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail Adresse
CVR nr.

Registreringen bliver foretaget med det formål at kunne levere det bestilte til dig.

Oplysningerne registreres hos FD Parts A/S og slettes efter 5 års inaktivitet.

Ejerne og de ansatte i FD Parts A/S, samt evt. dennes moder-, søster- og datterselskaber har adgang til de oplysninger der registreres om dig.

Den dataansvarlige FD Parts A/S er:
FD Parts A/S
Midtager 26 A
2605 Brøndby

Oplysninger afgivet til FD Parts A/S videregives eller sælges på ingen måde. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos FD Parts A/S har du altid ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, samt gøre indsigelse mod registreringen.

Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FD Parts A/S på mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..